Mërgimtari humb durimin, ja si vepron afër kufirit Serbi-Kroaci

Pas festave të fundvitit shumë mërgimtarë kanë marr rrugën e kthimit për në vendet ku jetojnë, ata po përballen me pritje të gjata nëpër pika kufitare.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet për të dalë nga Kosova po zgjasin deri në 1 orë e gjysmë.

Po ashtu pritjet e gjatë janë edhe në kufirin Serbi-Kroaci,.

Në një video që po qarkullon në rrjete sociale shihet se si një qytetar nga komuna e Suharekës ka humbur durimin dhe thyen rregulluat duke dal me veturë anash shiritit duke tejkaluar kolonën.