Mërgimtari dibran ia “garanton” ardhmërinë BDI-së në Idrizovë

Mërgimtari dibran Ylber Pilku thotë se BDI ka ardhmëri të sigurtê. Duke bë gallatë me këtë parti, Pilku thekson se ardhmëria e BDI-së është në Idrizovë. Ai ka bë edhe një fotomontazh që e ka postuar në facebook. Ja mesazhi i tij i plotë:
“BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTERGRIM” Ka vetëm një mekat dhe ky ështe vjedhja. Çdo mëkat tjetër është një variant i vjedhjes. Kur vret një njeri, i ke vjedhur atij jetën. Kur gënjen, i vjedh tjetrit të drejtën për të njohur të vërtetën. Kur tradhëton, ke vjedhur të drejtën për besnikëri.”
OOO Ali Ahmeti tradhtia e çështjes Kombëtare, hajnia dhe patriotizmi nuk shkojnë bashkë…!!!
Për fund një kshill nga unë, kam dëgjuar se aI vellai yt ka dele, po të isha un në vendin tënd,pas gjith atyre t’bëmave të liga,dhe dëmëve në çështjen Kombëtare, kisha shkuar dhe isha bër bari(çoban),lartë në mal dhe skisha pranuar, të takoj kurr më ndonjë njëri, edhe për vdekjën e kisha lën amanet, askush të mos marr pjes në vorrimin tim, vetëm familjarët e mij…!!! 1-RASTI i SOPOTIT
2-RASTI i KOMANDANT TELIT
3-RASTI i HARUN ALIUT
4-RASTI i BRODECIT
5-RASTI i KISHËS NË KALA TË SHKUPIT
6-RASTI NË LIQENIN E SMILLKOVES
7-RASTI i KUMANOVËS
8-ARESTIME BASTISJE E BURGOSJE TË SHUMTA NËPËR VEND BANIME SHQIPTARE..
9-Rasti Almirit
10-Rasti Burhan Poroj
11-Alfat Rexhail Opaja
12-Rasti Komandant Shqiponjes
PER CILEN TE ARDHME TE SIGURT KENI FJALEN..!