Menduh Thaçi uron qytetarët për Vitin e Ri

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaci ka uruar qytetarët për Vitin e Ri.

“Uroj që viti i ardhshëm të sjellë sa më shumë arritje dhe gëzime për juve dhe familjet e juaja, e që të na mundësojë të gjithëve më shumë mbarësi dhe suksese.
Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim, dëshiroj t’ju uroj të gjithë shqiptarëve kudo që janë sa më shumë shëndet, mirëqenie e gëzim në vitin e ardhshëm.”
Menduh Thaçi – Kryetar i PDSH