Menduh Thaçi: Unë jam luftëtari më i madh që shqiptarët mos i vendosin në kategorinë e minoritetit

Mbrëmë, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi qëndroi në Studeniçan bashkë me aktivistët dhe strukturën e partisë. Me qenë se vendi ynë ndodhet në prag të anëtarësimit në NATO, qytetarët e interesuar pyesin çka pas kësaj?

Kryetari iu drejtua qytetarëve duke siguruar ata që platforma e PDSH-së është e duhura për zgjidhjen e problemeve të tyre.

“Zgjedhjet e 12 prillit janë mundësi shumë e mirë për të gjithë shqiptarët. Ne nuk dorëzohemi asnjëherë nga vendimmarrja me konsensus. Duhet të marrim shembullin e Belgjikës dhe Zvicrës që medoemos të aplikojmë demokracinë konsensuale. Unë jam luftëtari më i madh që shqiptarët mos i vendosin në kategorinë e minoritetit.”

Në këtë takim, Menduh Thaçi i dërgoi një mesazh diasporës shqiptare duke thënë që ai dhe PDSH-ja asnjëherë nuk kanë marrë as një cent nga ata.

“Ne nuk iu kërkojmë as centë e miliona, ato do t’i dërgojmë te familjet tuaja në vendlindje.”