Menduh Thaçi përkujton ditëlindjen e Arbën Xhaferit (FOTO)

“Sot në 72 vjetorin e lindjes së Arbën Xhaferit, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi dhe kryesia e ngushtë, bënë homazhe tek varri i tij në varrezat e qytetit në Tetovë.

Njerëzit si Arbëni kanë vetëm ditëlindje. Kujtimi për të do të jetojë gjithmonë!”, thuhet në njoftimin e shërbimit për informim të PDSH-së.