Melinda plot stil në fotosesionin e fundit nga Nju Jorku

Reperja Melinda Adelimi është shfaqur me plot stil në fotot e reja.

Ajo ndodhet në Nju Jork dhe atje ka realizuar një fotosesion i cili është pëlqyer nga ndjekësit e shumtë të saj.

Melinda rreth vetes ka një numër jo të vogël fansash të cilët e mbështesin dhe ia pëlqejnë muzikën.

“Karma” është një nga projektet e saj me të cilin ka arritur sukses me klikime në kanalin zyrtar në Youtube.