Mehmedoviq: Së shpejti dihet nëse ka të infektuar me virusin “kraken”

Aktualisht, situata me sëmundjet respiratore që qarkullojnë gjatë kësaj periudhe është e qëndrueshme.

Kështu ka theksuar sot zëdhënësi i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zlate Mehmedoviq. Ai theksoi se deri në fund të javës do të dihet nëse ka të infektuar në vend.

“Deri në fund të javës do të ketë rezultate nga sekuenca e mostrave pozitive të Covid-19 dhe do të dihet nëse lloji i ri kraken është i pranishëm në vend”, tha Mehmedoviq në fjalimin e sotëm për media.