Mefaili nga Kërçova, u rrit në varfëri të madhe, sot biznesmen i suksesshëm!

Edhe pse u rrit në një varfëri të madhe aj nuk u mposht

Për të ndihmuar familjen që në moshë të re morri rrugën e gurbetit dhe u vendos në Zvicër.

Edhe pse u largua në moshë të re 15 vjeçare por duke mos harruar asnjiher betimin që kishte ndaj familjes dhe se mundin e tij do të ja kushtonte vendlindjes

Për më tepër shikoni videon në vazhdim.

VIDEO:

/tvgurra