Medina Hasani ka nevojë për ndihmë

Katër vjeçarja është diagnostikuar me Atrofi Spinale Muskulare, sëmundje kjo për të cilën familja ka apeluar që të ndihmohet vogëlushja që ta tejkaloj gjendjen.

Sëmundje kjo e pa trajtueshme në institucionet shëndetësore të Kosovës dhe rekomandimet e tyre janë se e njëjta duhet të dërgohet jashtë vendit.

Shuma e cila nevojitet për trajtimin e kësaj sëmundje arrin vlerën në 200 mijë euro, shumë kjo e papërballueshme duke pasur parasysh gjendjen ekonomike të familjes.