Me sukses përfundoi karantina shtetërore për 160 qytetarët e parë të Maqedonisë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut informoi sot se me sukses përfundoi karantina shtetërore për 160 qytetarë të Maqedonisë të cilët i kaluan 14 ditë në kushte rigoroze shëndetësore dhe të sigurisë në hotelin “Ibis” në Shkup (Taftalixhe) dhe në objektin në Demir Kapi.

“Qytetarët të cilët me sukses e përfunduan karantinën shtetërore nuk kanë simptoma të virusit KOVID-19 dhe do t’i kalojnë edhe 14 ditë në izolim shtëpiak, në pajtim me rekomandimet shëndetësore të epidemiologëve”, theksojnë në kumtesën e pres shërbimit qeveritar.