Me pasaportë bullgare, gjithë ditën dëgjon muzikë serbe dhe shet patriotizëm maqedon!

“Me pasaportë bullgare, gjithë ditën dëgjon muzikë serbe dhe shet patriotizëm maqedon!
Kjo është Maqedonia, vendi çudirave…”

Kështu me pak ironi ka komentuar gazetari Naser Pajaziti  lidhur  me debatet dhe reagimet lidhur me propozimin francez që i hap rrugë heqjes së vetos bullgare ndaj Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave për anëtarësim në BE.(INA)