Me benzin e djegin lokalin në mes të Shkupit, gjatë Orës policore (VIDEO)

Në mes të Orës policore pas mesnate sot rreth orës 3.15 të mëngjesit, tani për tani persona të panjohur me anë të benzinës e kanë djegur lokalin e njohur në Shkup “Oper Pub”, I cili gjendet në afërsi të objektit të “Opera dhe Baleti”, raporton portal “A1om”, transmeton Gazeta Lajm. Ja dhe video të cilin e ka siguruar ky portal: