McKresha bën pjesë të grupit një tjetër artist të njohur shqiptar

Një ndër grupet më të kërkuara nga Shqipëri dhe Kosovë, “PINT-at” ka vendosur të zgjerojë labelin e tyre.

Së fundmi, pjesë e grupit ku bëjnë pjesë reperat, McKresha dhe Lyrical Son është bërë këngëtari, Art Abazi.

Këtë gjë e ka konfirmon vetë Abazi, që në rrjetin social “Instagram” ka shpërndarë një foto krah McKreshës, të cilët e ka shoqëruar me fjalët: “Zyrtarisht PINT”. 

Bashkëpunimet e fundit të dyshes duket se kanë bindur labelin “PINT” që të përfshijë në projektet e saj Abazin.