Mbaron me barazim pjesa e parë në ndeshjen Shkupi-Shkëndija

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes mes FC Shkupit dhe KF Shkëndija. U regjistruan disa raste, ndërsa pati momente të ndërprerjes së ndeshjes si rrjedhojë e hedhjes së objekteve në stadium.