Mbarë bota luftojnë kundër pandemisë, vetëm shqiptarët luftojnë për pushtet

Fejzi Hajdari

Dy ngjarje me peshe dhe te rendesishme, qe ndodhen ne Kosove e Shqiperi, FATKEQESISHT, te kujtojne RICIKLIMIN E DHIMBSHEM E FATKEQ TE HISTORISE KOMBETARE!
Qe te dy eventet, fatkeqe, ndodhen pikerisht gjate periudhes se PANDEMISE, kur e gjithe bota kishte ngrire aktivitetet, per tu fokusuar tek lufta me COVID 19 – CoronaVirusit! Vetem shqiptaret, zgjodhen luften per “pushte(t)”:
1. Edi Rama duke rrenuar monumentin historik te Teatrit Kombetare. Dhe,
2. Hashim Thaçi duke ftuar per Mocion mosbesimi ndaj Qeverise, ne Parlamentin e Kosoves.
P.S. Ja ku dallojme ne dhe “ata” te tjeret… Ata i japin rendesi te vecante jetes se qytetarit, ne kohe rreziku si ne rastin konkret te CoronaVirusi, kurse ne shqiptaret, i japim rendesi pushtetit! Qartë gjithcka, apo jo!