Martesat më të shkurtra të yjeve, njëra zgjati vetëm 55 orë

Ka pasur disa martesa të famshëm jashtëzakonisht të shkurtër ndër vite.

Ne kemi përpiluar një listë të disa martesave më të shkurtra të përfolura midis yjeve dhe i kemi renditur këto, transmeton Indeksonline.

Disa nga këto martesa përfunduan mbi një dekadë më parë … por disa ishin të fundit në Janarin e vitit 2020!.

Jennifer Lopez dhe Cris Judd

Kohëzgjatja e martesës: Të përfolura 218 ditë

Jennifer Lopez dhe Cris Judd u takuan në vitin 2001 në grupin e videoklipit të saj muzikor “Love Don’t Cost A Thing”. Ata u fejuan po atë vit dhe një muaj më vonë, u martuan.

Gjërat dukej se lëvizin shumë shpejt për çiftin, dhe vetëm disa muaj pasi thane “Po”, u ndanë.

Drew Barrymore dhe Tom Green

Kohëzgjatja e martesës: 5 muaj (163 ditë gjithsej.)

Tom Green dhe Drew Barrymore u martuan në 2001 dhe pesë muaj më vonë, ai bëri kërkesë për divorc për t’i dhënë fund martesës së tyre. ” Drew është një grua e mrekullueshme,”tha Tom në një deklaratë në kohën e paraqitjes. “E dua shumë atë – uroj që martesa jonë të mund të kishte funksionuar. I uroj shumë lumturi. “

Renee Zellweger dhe Kenny Chesney

Kohëzgjatja e martesës: Katër muaj (thuhet se janë 128 ditë)

Renee Zellweger dhe Kenny Chesney u martuan në maj të 2005 dhe më 15 shtator 2005 ajo përmendi “mashtrimin” në letrat e tyre të divorcit.

Kjo çoi në një ton spekulimesh me thashethemet për orientimin seksual të Kenny .

Bradley Cooper dhe Jennifer Esposito

Kohëzgjatja e martesës: 4 muaj (122 ditë)

Në fund të dhjetorit të vitit 2006, Bradley Cooper dhe Jennifer Esposito u martuan në Francë.

Pak muaj më vonë, letrat e divorcit u paraqitën dhe divorci u finalizua deri në nëntor të 2007.

Pamela Anderson dhe Kid Rock

Gjatësia e martesës: 122 ditë

Kid Rock dhe Pamela Anderson u martuan në verën e vitit 2006, por vetëm disa muaj të shkurtër më vonë, ata po ndaheshin.

Kid Rock zbuloi në një intervistë që ata nuk flasin më.

Kim Kardashian dhe Kris Humphries

Gjatësia e martesës: 72 ditë

Kim Kardashian dhe lojtari i NBA, Kris Humphries datë dhe dokumentuan lidhjen e tyre në Keeping Up me Kardashians .

Ata u martuan në vitin 2011, por 72 ditë më vonë, u divorcuan.