Marshohet në Shkup kundër luftës në Ukrainë

Shoqata e ukrainasve në vend “Lesja Ukrainka” sot do të organizojë mars protestues kundër “luftës dhe mizorisë së pakufishme nga Rusia ndaj Ukrainës”.

Shoqata ju bëri thirrje të gjithë qytetarëve t’i bashkohen protestës dhe ta shprehin revoltën e tyre.

Marshi do të fillojë tek përmendorja “Ushtari mbi kalë” në Sheshin Maqedonia në orën 14:00.