Marrëdhëniet e acaruara me ‘PINT’, BimBimma me kunja për ish ‘shokët’ e tij

BimBimma është treguar i ashpër me disa komente lidhur me ish labelin e tij ‘PINT’, të cilët i klasifikon me këngëtarët që kanë filluar ta prishin muzikën.

Reperi u kishte mundësuar ndjekësve të tij t’i parashtrojnë pyetje lidhur me çfarëdo, dhe më të shpeshtat ishin ato me ‘PINT’.

Në një pyetjen “Pse jo mo ‘PINT’, Bim ishte përgjigjur duke thënë “Na është dh… e gjithë industria përfshirë edhe shokët e mi”.

Ndërsa n ë një pyetje tjetër lidhur me një bashkëpunim në të ardhmen ai përgjigjet “Boll kom mdush dollma”.