Maqedoni, pas rritjes së çmimeve të naftës vërehen kolona të gjata nëpër pompat e benzinës

Në disa nga pikat e karburanteve të Shkupit dhe qyteteve të tjera, pas njoftimit të KRRE-së për rritje drastike të çmimit të dizelit dhe benzinës nga mesnata, janë vërejtur kolona të gjata nëpër pompat e benzinës.

Tek disa nga shoferët janë vërejtur nervozizëm të cilët nxituan të merrnin karburante me çmime më të ulëta.

Sipas njoftimeve të qytetarëve në disa nga pompat e benzinës nuk ka derivate të naftës.