Man United vendos rekord historik – bëhet skuadra e parë me 300 fitore si mysafir

Man United vendos rekord historik – bëhet skuadra e parë me 300 fitore si mysafir.

 

Me këtë fitore ndaj “Bletave”, Man Utd është bërë skuadra e parë që regjistron 300 fitore si mysafir.

Pas Man Utd për këtë rekord, renditët Chelsea me 259 fitore si mysafir, ndjekur nga Arsenal me 246 dhe Liverpool me 239.

 

Në total, United ka fituar pesë nga nëntë ndeshjet e fundit.