Lumbardhi e bënë edhe këtë veprim të “çmendur”

Lumbardhi është ndër emrat më të përfolur në media rozë dhe jo vetëm.

Ai komentohet në pothuajse secilin postim të tij, shkruan Kosovarja.

Së fundmi ka postuar një foto me gjuhën jashtë, ky një veprim i pahijshëm i cili u komentua pafund nga ndjekësit.

Si mendoni ju?