Lulja pas përballjes me sëmundjen ka filluar t’i kthehet jetës

Kohëve të fundit janë një ndër çiftet që përcillen nga të gjithë ndjekësit në rrjete sociale, herë duke i komëntuar për pozitivitet herë për negativitet.

Këto muaj Lulja dhe burri i saj po përballen me një situatë jo të mirë, pasi që ajo po vuan nga një sëmundje e rëndë.

Me gjithë këto përballje çifti po iu qëndrojnë afër ndjeëksve të tyre me postime të ndryshme, duke treguar gjendjen momentale.

Së fundmi është Lulja ajo e cila ka ndarë nje foto së bashku me burrin dhe vajzën.

Siç duket ngrohtësia dhe lumturia familjare ka filluar të kthehet në shtëpinë e tyre. /Kosovarja/