Luizi provon ta puth Kiarën, kështu reagoi ajo

Mbrëmë Kiara ka festuar ditëlindjen.

Gjatë kohës sa po pinin Luizi ka provuar që ta puthë atë, por që Kiara është larguar dhe ka filluar t’i flasë diçka e nervozuar.

Këtu e keni momentin kur këngëtari provon tja japë një puthje Kiarës.