Luizi ia nxjerrë në fushë gënjeshtrat Olsa Muhametit

Pasditen e djeshme autorja e Kepit të VIP-ave Olsa Muhameti ka qenë e ftuar në Ftesë në 5.

Ku veç detajeve ka treguar se edhe Luizi ka qenë në Turqi bashkë me ta në xhirime. Duke sjellë kuriozitet e marrë audiencë nga Luizi.

Por ky i fundit e ka nxjerrë zbuluar. Teksa fansat e tij kanë nxjerrë pjesën e intervistës dhe shkruajnë se Luizi ishte në Usa vetëm po të ishte spiderman do ishte edhe në Turqi, këtë e ka aprovuar Luizi i cili komenton:

“Hajde rren hajde, e me sa siguri e thotë. Meqë ra fjala tani jam në Korcë po për 10 sec jam në Lezhë. Cit Olsa”.

Më tej ai ka bërë edhe një story ku shkruan; kam frikë të bëj story tek Harku i Bërdicës se del ndonjëra edhe thotë është tek Harku Triumfir.

E pra Luizi nxorri mashtrimin e Olsës sheshit, meqë kjo e fundit edhe mbahet e akuzohet për këto!