Lugina e Preshevës nuk ka hequr dorë nga referendumi i 92-shit për bashkim me Kosovën!

Sikur para 28 viteve, edhe sot, qytetarët e Luginës së Preshevës vazhdojnë të jenë të unifikuar rreth kërkesës që u parashtrua në Referendumin e 1 dhe 2 Marsit të vitit 1992.

Urojë që shumë shpejt, të realizohet aspirata e kahmotshme e qytetarëve të Luginës së Preshevës për të drejtën e bashkangjitjes me Republikën e Kosovës. (A. Aliu)