Luajti me lodra seksi për orë të tëra, vdes mjekja – historia që po shokon Zvicrën

Një mjeke ka vdekur pasi ka luajtur me lodra seksi për orë të tëra. Partnerja e saj seksuale, gjithashtu një mjeke, duhet të përgjigjet në gjykatë për vrasje të dyshuar nga pakujdesia dhe mosdhënien e ndihmës urgjente.Pas vendimit të gjykatës, babai i viktimës tha në kërkesën e medias zvicerane “20 minuta” se ai nuk ishte i kënaqur me hetimin e çështjes dhe vendimin.

Ai është vetë mjek ligjor dhe ka parë që janë bërë shumë gabime, sa i përket mjekësisë ligjore si dhe në procedurat e mëtejshme. Përveç kësaj, e akuzuara kishte dhënë vetëm deklarata shfajësuese dhe përndryshe nuk kontribuoi asgjë në sqarim, përcjell Bota sot.Avokati i babait lë hapur mundësinë se gjykimi do të vazhdojë.Gjykatësi vetëm vendosi: Kryemjekja do të lirohet. Paditë civile hidhen poshtë.Vdekja ishte shumë tragjike dhe gjykatësi i shprehu ngushëllimet familjes.Sot në gjykatë u përshkruan variante të ndryshme të natës në fjalë, por ajo e të akuzuares ishte më e besueshmja për gjykatën.Vendimi i Gjykatës së Qarkut në St. Gallen nuk është ende përfundimtar. Vendimi mund të kalojë në shkallën tjetër.Është një makth”Në fjalët përmbyllëse, kryemjekja i shpreh ngushëllimet e saj të pikëlluarve. “Është një makth. Unë nuk kam asnjë lidhje me atë që ka ndodhur”.Babai i viktimës, ka thënë se nuk dihet sa kohë kishte qëndruar trupi i saj i pajetë dhe se duhej një përpjekje për ta ringjallur atë.Sipas të afërmëve, viktima kishte lëndime rreth kokës, ndërsa e akuzuar nuk ka dhënë shpjegime për dëmtimet.“Ky është një tregues që historia shkoi ndryshe nga sa përshkruhej nga e akuzuara. Përveç kësaj, është e diskutueshme nëse mjeku kryesor i fshehu lodrat seksi nga turpi”.