LSDM: Qeveria ka marrë në kohë masat për tejkalimin e krizës

LSDM thonë se përmes masave konkrete ekzekutivi po dëshmon se ka plan konkret për dalje nga kriza energjetike. Sipas Darko Kaevskit nga kjo parti me masat e miratuara ditë më pare është siguruar se nuk do të ketë mungesë të energjisë elektrike.

Në kohën e krizës më të madhe ekonomike dhe energjetike Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja dhe Dimitar Kovaçevski po marrin masa në kohë për mbrojtjen e qytetarëve dhe kompanive është siguruar ushqim energji elektrike dhe emergjenca për dimrin.

Ngrohje në Shkup do të ketë gjatë gjithë sezonit të ngrohjes falë asaj që po bën Qeveria pas OBRM-PDUKM në qytet të Shkupit u tregua e paaftë dhe u tërhoq derisa LSDM dhe Kovaçevski po marrin masa për tejkalimin e krizës energjetike VMRO-DPMNE dhe Mickoski janë të përkushtuar ndaj tenderëve.