LSDM: Më 12 prill qytetarët do porosisin-asnjëherë më regjim

Mickoski dhe VMRO-DPMNE-ja ofrojnë ripërtëritje të regjimit, krimit, izolimit, varfërisë dhe këtë qartë e shohin qytetarët.

Opozita është bllokuar me regjimin, asgjë nuk ka ndryshuar në OBRM-PDUKM. Madje edhe në ceremoni fetare Mickoski kërcënon me kthim në të kaluarën e errët, shfuqizim të Marrëveshjes së Prespës, prishjen e perspektivave të NATO-s dhe BE-së dhe kthim të izolimit dhe regjimit

Mickoski duhet të përgatitet për disfatë për shkak se qytetarët s’do votojnë për regjim.

Më 12 prill qytetarët do të deklarohen dhe do të vërtetojnë se nuk duan regjim dhe se duan zhvillim dhe të ardhme me LSDM

Regjim, asnjëherë më Mickovski?

LSDM Qendra për komunukime me opinionin