LSDM-ja dhe BESA do ta zyrtarizojnë marrëveshjen para zgjedhjeve (VIDEO)

LSDM-ja dhe Lëvizja BESA kane zyrtarizyar sot marrëveshjen para zgjedhjeve për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, të caktuara për më 12 prill.

Zyrtarizimi i koalicionit parazgjedhor vjen pasi liderët e dy partive, Zoran Zaev dhe Bilall Kasami i harmonizuan qëndrimet rreth programit dhe për bartësit e listave zgjedhore.

LSDM-ja dhe BESA zyrtarizojne koalicionin e parë parazgjedhor mes një partie maqedonase dhe shqiptare/LIVE

Posted by Lajm TV on Thursday, February 27, 2020

Zaev dhe Kasami flasin për koalicionin e përbashkët parazgjedhor/LIVE

Posted by Lajm TV on Thursday, February 27, 2020