LSDM: I mbrojmë qytetarët nga çmimet e larta

Në lidhje me masën me të cilën hiqet TVSh-ja për produktet bazë ushqimore, janë deklaruar nga Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë.

Nga atje thonë se me masat e Qeverisë së udhëhequr nga ata, mbrohen qytetarët nga rritja shok e çmimeve, transmeton TV21.

Premtojnë se do të vazhdojnë me realizimin e masave dhe politikave që e mbrojnë standardin e qytetarëve.

“Çmimet e produkteve ushqimore bazë mbeten stabile. Me masa në kohë i mbrojmë qytetarë nga çmimet shok të ushqimeve bazike. LSDM vazhdon me realizimin e masave dhe politikave që e mbrojnë standardin e qytetarëve dhe sigurojnë stabilitet ekonomik”, qëndron në kumtesën e LSDM-së./TV21