Lorik Cana një baba shembull

Muajin që shkoi Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij mirëpritën në jetë fëmijën e dytë.

Cana po e bën për mrekulli detyrën e babait, ai sot gjatë ditës kishte marrë me vete vajzën Enkeleida, për të bërë Pazar, ku futbollisti shihet duke e mbajtur në gjoks.