Loredana Zefi mahnit me paraqitjen e fundit, mezi njihet në këtë fotografi

Reperja shqiptare, Loredana Zefi, e ka ndryshuar stilin e flokëve.

Ajo është bërë me balluke dhe duket mahnitshëm në një prej fotografive të fundit të publikuar në llogarinë e saj në Insgram.

Me këtë rast rep-artistja ka pranuar kritika shumë pozitive.

Rreth vetes ka një numër të madh fansash të cilët e përkrahin edhe sa i përket karrierës së suksesshme muzikore.