Loredana e ndërron grimeren, edhe fytyrën

Loredana Zefi mbiu në skenën muzikore në vend, e sot e njohin i madh e i vogël, madje jo vetëm për faktin se këndon, shkruan “Kosovarja”.

Ndoshta shumë njerëz kanë menduar se Loredana do të jetë një nga emrat, por ajo ja doli që disa herë ta vë vetën në top qendër të vëmendjes.

Loredana, së shpejti po vjen me një projekt të ri, i cili do të jetë dedikim për tregun gjerman, që është tejet i lakmuar nga ajo, shkruan “Kosovarja”

Loredana, është shumë e dhënë edhe pas grimit. Zakonisht e grimon Dafina Neziri, por këtë herë ka shkuar te Sellma.

E ka ndryshuar grimeren dhe fytyrën.