Lirohet në Serbi biznesmeni i ar restuar nga Shkupi, ky në të majtë të Ali Ahmetit

Pas një muaji arrest është liruat me kaucion prej 200 mijë eurove Shevshet Demirovski, biznesmen nga Shkupi. Ai do të mbrohet në liri, kurse gjykata i ka marë pasaportën si garancë se nuk do të largohet nga Beogradi, transmeton Gazeta Lajm. Demirovski u arrestuar në nëntor të këtij viti. Sipas informacioneve të plasuara në media Demirovski është arr*estuar së bashku me tre shtetas serb në një hotel në kryeqytetin serb nga të cilët ka dashur të marrë dukumentacion për prodhim nga fabrika e specijalizuar ‘Prvi partizan’. Ai është pronar i fabrikës së posahapur në Shkup për prodhimin e pajisjeve mbrojtëse dhe ushtarako-policore ‘ATS Group’.