Lika: Shqiptarëve të Maqedonisë u nevojitet barabarësi, jo përralla për Goce Dellçevin me plis!

Fokusimi i disa “partive” politike shqiptare ne Maqedoni ne nje te kaluar te idealizuar dhe shpeshhere te trilluar ne vend te fokusimit ne problemet aktuale/reale qe po perballen shqiptaret reflekton mungesen e seriozitetit dhe te kultures minimale politike te keto “parti”. Shqiptaret nuk kane nevoje per perrallat me Goce Dellçevin me plis te bardhe qe gjoja fliska perpara shqiptareve per unitet kunder pushtuesit. Shqiptaret duan pune, duan arsim cilesor, duan rend dhe drejtesi, duan ti rrisin femijet e tyre ne trojet e veta shekullore.
Boll me, boll u tallet me kete popull.

Idlir Lika