Lika: Qoftë i përrjetshëm kujtimi për dëshmorët…

Hazbi Lika

Sot, me rastin e 14 Marsit, 20 vjetorit të fillimit të luftës së vitit 2001 në anën e Tetovës, Këshilli organizativ, Shoqata e veteranëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe familjet e dëshmorëve nga pamundësia për të shënuar këtë ditë si vitet e kaluara, për shkak të Pandemisë COVID-19, bënë homazhe tek vendrephja e dëshmorëve nën Kalanë në fshatin Sellcë.