Ligji për Prokurorinë Publike hyn në procedurë parlamentare

Ligji për Prokurori Publike sot hynë në procedurë parlamentare. Pushteti e ka siguruar mbështetjen e nevojshme. Shumica parlamentare konsideron në votat e grupit të pavarur të deputetëve të VMRO-DPMNE-së, të Aleancës për Shqiptarët, Alternativës dhe BESË-s.

Pritet që ligji me procedurë të shkurtuar të miratohet në Kuvend më 12 shkurt për kur është paralajmëruar shpërbërja e Kuvendit dhe shpallja e zgjedhjeve të parakohshme më 12 prill.