Lëvizja Besa sonte vendos për koalicionimin më LSDM-në

Lëvizja Besa sonte ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore në format të zgjeruar për të diskutuar për ofertën e LSDM-së për koalicionim parazgjedhor për zgjedhjet e 12 prillit, shkruan Gazeta Express.

Të dy partitë e kanë konfirmuar se janë në bisedime për koalicion, duke mos dhënë shumë detaje për pozicionimet në listat zgjedhore.

Nëse ndodh kjo, do të jetë koalicioni i parë parazgjedhor në zgjedhjet parlamentare në mes një partie nga blloku maqedonas dhe një partie shqiptare.