Leonora Jakupi pozon plot stil pranë veturës së saj

Këngëtarja Leonora Jakupi, po publikon foto në rrjete sociale më shpesh se kurrë më parë.

Para pak minutash e ka publikuar një foto në të cilën shihet e veshur me plot stil derisa po futet në makinën e saj.

Leonora pas një pauze është bërë aktive edhe me projekte muzikore dhe ka marrë pjesë edhe në programe festive.