Learta flet për shtatëzaninë e ardhshme

Learta Jakupi reja e këngëtares së njohur , Shyhrete Behlulit po vazhdon të ngre pas vetes publikun kosovar.

Mund të themi lirshëm se, po aq sa është e njohur vjehrra e saj është edhe ajo, pasi që ka ndikuar emri i Shyhretes dhe Learta ka marrë famë të madhe.

Ajo veçohet si një nuse shembull, inspirim për çdo femër, ajo çdo herë ka treguar respekt e dashuri për familjarët e Kushtrimit.

Në një pyetësor të hapur në instagram, asaj i janë adresuar pyetje dhe komente të shumta.

Njëra prej pyetjeve ishte se: “a do ja besh një vëlla ose motër Matinit?”

E Learta është pëgjigjur se : “Po kismet në të ardhmen.”

Duke mos treguar më shumë se në një të ardhme të afërt apo ka ende edhe pak kohë.