Lajm siguron foto të reja të shqiptarëve duke protestuar kundër sulmeve të NATO-s ndaj Serbisë!

Foto Internet
Në rrjetet sociale është bërë virale fotografia në të cilën shihen që edhe shqiptarë nga Maqedonia para 20 viteve e tepër protestonin kundër bombardimeve të NATO-s në Kosovë. Ata sot shiten si pro-perëndimorë të mëdhenj, por në vitin 1999 ishin të gatshëm të japin edhe jetën për ta mbrojtur “Brankov Mostin” në Beograd, që të mos goditet nga “Tomahawkat” e Amerikës. Ndërkohë Gazeta Lajm, ka siguruar fotografi të reja nga protestat anti-NATO në Beograd të vitit 1999.
Fotografitë do të publikohen në kohë dhe në hapësirën e duhur.