Lajm i fundit: Gjykata pranon propozimin e Fatime Fetait, Agimi, Fejziu dhe Hakiu shkojnë në burg!

Pas më shumë se gjysëm ore konsultime, Gjykata pranon propozimin e Fatime Fetait, që Agim Ismailoviq, Fejzi Haziri dhe Haki Aziri të shkoj në burg!

“Duhet të ju vjen turp gjykatës”, reagoi Fejzi Haziri, raporton gazeta Lajm nga Gjykata.
Paraburgimin paraprakisht e kerkoi prokurorja Fatime Fetai.
“Ky është turp i paparë, do ti dergojnë në burg. Gjykata Supreme i liroi, Gjykata Themelore u cakton paraburgim”, deklaroi per Lajm avokati Asmir Alispahiq.

Pas më shumë se gjysëm ore konsultime, Gjykata pranon propozimin e Fatime Fetait, që Agim Ismailoviq, Fejzi Haziri dhe Haki Aziri të shkoj në burg!
“Duhet të ju vjen turp gjykatës”, reagoi Fejzi Haziri, raporton gazeta Lajm nga Gjykata.
Paraburgimin paraprakisht e kerkoi prokurorja Fatime Fetai.
“Ky është turp i paparë, do ti dergojnë në burg. Gjykata Supreme i liroi, Gjykata Themelore u cakton paraburgim”, deklaroi per Lajm avokati Asmir Alispahiq.