Kuvendi i RDK, ja nënkrytarët dhe sekretari i ri gjeneral

Luljeta Aziri, Sefedin Bilalli, Suad Ibrahimi, Premtim Iseini do të jenë nënkryetarët e ri të RDK-së.

Në kuvendin e mbajur sonte në Gostivar, u vendos që Suhejl Fazliu të jetë sekretar partie, Shpat Iseini zëdhënës kurse Abdul Kaderisaku drejtor i Qendres për Hulumtim dhe Analizë.

Po ashtu u miratua Kod për mirësjellje në parti për antaresinee partiake, u vendos lartësia e pagesës dhe menyra e pageses së anëtarësisë partiake.