Kuvend, caktohet seanca plenare për ligjin e PP-së

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka caktuar për në orën 21:00 seancën plenare për ligjin e Prokurorisë Publike dhe ligjin për Këshillin e Prokurorëve. Ndërsa nuk dihet ende nëse në rend dite, përveç këtyre dy projektligjeve, do të ketë edhe diskutime të tjera siç është shkarkimi i ministres Mizrahi, i kërkuar nga kryeministri Spasovski, dhe ai i Kodit Zgjedhor.