Kush është tetëvjeçarja që konsiderohet si “eksperte” e armëve

Autumn Fry, është një vajzë tetëvjeçare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila po konsiderohet si “eksperte” e armëve.

Ajo ka qindra fansa, të cilët janë befasuar me njohuritë e saj rreth armëve.

Autumn i përdorë ato mjaft mirë, madje i çmonton dhe monton sërish.

Image

Autumn Fry

Foto galeri

Babai i saj thotë se e bija është një profesioniste e vërtetë.

Madje, tetëvjeçarja ka hapur edhe një kanal në Youtube, ku ka mijëra ndjekës.