Kurti: Qeveria ime, më e mira dhe më e ndershmja që nga paslufta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga opozita për të diskutuar rreth raporteve me ShBA-në, foli edhe për mbledhjen e qeverisë të mbajtur në Prevallë.

Ai tha se për dallim nga të tjerët qeveria që ai drejton nuk fjeti në Prevallë e as nuk shkoi në Bullgari.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga opozita për të diskutuar rreth raporteve me ShBA-në, foli edhe për mbledhjen e qeverisë të mbajtur në Prevallë.

Ai tha se për dallim nga të tjerët qeveria që ai drejton nuk fjeti në Prevallë e as nuk shkoi në Bullgari.