Kurti: Ka politikanë në Kosovë që duan konflikt në veri

Kryeministri i Kosovës, në detyrë Albin Kurti ka thënë se ka politikanë në Kosovë që duan konflikt për të çuar përpara idenë e shkëmbimit territorial me Serbinë. Në një video të publikuar në “Facebook”, Kurti ka porositur që deklarimet e presidentit për veriun të merren me rezervë nga populli i Kosovës. “Ta ruajmë veten dhe mbrojmë njëri-tjetrin. Për shëndetësi dhe siguri e keni qeverinë në detyrë kudo e kurdo”, është mbishkrimi i videos së publikuar nga Kurti. Kurti u shpreh se Ministria e Shëndetësisë ka shpallur karantinën në dy komunat veriore.