“Dita e parë pas karantinës”, Tayna merr vëmendjen me pamjen e saj

Tayna si thuajse të gjithë artistët e tjerë ka qenë mjaft aktive gjatë këtij izolimi me postime në rrjete sociale.

Reperja e cila është e ndjekur nga miliona persona në Instagram, ka ndarë një foto të re në këtë rrjet social nga pushimet e saj në Miami.

Në imazhin e ndarë Tayna duket mjaft impresionuese me veshjen e zgjedhur dhe pamjen në përgjithësi.

Ajo mezi po pret tejkalimin e kësaj, sikurse të gjithë të tjerët. Si mbishkrim ajo kishte lënë “Vizioni- Dita e parë pas karantinës”.