Kur s’ka vepra, dalin Rezoluta

Arbër Çeliku

Rezoluta për falje ndaj shqiptarëve është të shpërlash kokën me akull dhe njëkohësisht truk për marrjen e votës…
Lironi nga burgu të gjithë shqiptarët e pafajshëm dhe ata me procese të montuara politike, pastaj filloni të ndërtoni një sistem të qëndrueshëm vlerash dhe pas një dekade do ta shohim, nëse vërtet e keni pasur me gjithë mend…
Mos na e nënçmoni inteligjencën, nja dy kokrra mend i kemi edhe ne në kokë…