Ku është nisur me gjithë këtë grim Big Mama?

Këngëtarja dhe moderatorja e njohur Big Mama po vazhdon të rrëmbejë vëmendje.

Dikur ishte shumë aktive në skenën muzikore, tani më shumë në atë të moderimit, ani pse nuk ka hequr dorë rrënjësisht nga muzika.

Bigu cilësohet edhe si një femër energjike dhe çdo herë pozitive, gjë të cilat i ka përcjellur edhe te publiku i saj.

Këngëtarja kohët e fundit është përballur me dy humbje të mëdha familjare me atë të babait dhe xhaxhait, e që shpejt e mori veten. Kot dhe nuk kanë thënë se jeta vazhdon e dhimbja mbetet në zemër.

Por duke, parë këtë imazh të fundit të këngëtares na lind pyetja se ku është nisur me gjithë këtë grim kjo Bigu?

Mbase është më mirë ti lëmë pyetjet e të kënqim sytë duke e shikuar pa ndalë.